Şehirde Kar Stili


Evet, kara kış sonunda geldi. Havalar soğudu. Şehre ilk kar yağdı. Kalın puf montlar, kar botları, dev atkılar, abartılı tasarımlara sahip bereler ve eldivenler kaldırıldıkları gardıroplardan çıkarıldı. Peki, kar yağdığı zamanlar şehir hayatında nasıl şık bir kombin yaratabiliriz? Bu soğuk havalarda bile sıcak, farklı ve cool bir stile nasıl sahip olunur? İşte sizi kar havasında koruyacak parçalar….

Gün Boyu Sıcacık

Oversize puf montlar soğuk havaların kurtarıcısı. Bu parçalar soğuğa karşı sizi koruyor ve stilinizde de önemli bir yer kaplıyor. İster uzun ister kısa iki şekilde de oldukça kullanışlı ve rahat. İç dolguları da kaz tüyü, yün, elyaf gibi çeşitli maddelerden oluşuyor, bu sayede de sizi sıcacık tutuyor. Ayrıca bu montlar kayak tatilleri dışında şehir hayatına da uyarlanabiliyor. Tarz olarak da özellikle desenli olanlar oldukça iddialı ve renkli görünümler ortaya çıkarıyor.

Kar Botları

Kar botları, özellikle ayakları sıcak tutmak amacıyla tercih edilen bir model. Eskiden genellikle kaba, kalın modellerden oluşurdu. Günümüzde kar botu tasarımları da güncellendi. Hem şık hem de rahat tasarımlara sahipler. Kar yağdığında kaymamaları dışında her kombinle de bir araya getirilebiliyor. Bu botlar, iç kısmında bulunan tüy dokusu ve dışının da suya ve kara karşı dayanıklı olmasıyla dikkat çekiyor. Farklı renk ve model seçenekleri ile de kendi tarzınıza uygun olan modeli rahatlıkla seçebilirsiniz.

XL Aksesuarlar

Dev atkılar, shealing şapkalar ve puf deri eldivenler… Sezonda öne çıkan aksesuarlardan. Ünlü markaların sonbahar/ kış koleksiyonlarında dikkat çeken kocaman yün atkılar sokaklarda da sürekli karşımıza çıkıyor. Genellikle montların üzerine atılan bu parçalar oldukça şık duruyor. Puf montlar gibi puf eldivenler de bu kış ön planda. Ellerinizin üşümemesi için doğru bir tercih. Ayrıca soğuk kış günlerinin vazgeçilmezi şapka ve bereler de bu sefer güncel halleriyle karşımızda. Shealing detaylara sahip büyük kalpak şeklindeki modeller sokak stilinde tarzınıza farklı bir dokunuş katacak.